lauantai 7. marraskuuta 2015

HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ!



Isät ovat taas ajankohtainen aihe. Liian usein unohtaa arvostaa kaikkea sitä mitä isältä on saanut ja sitä, että hän jaksaa kannustaa ja tukea. Isältä on saanut monia asioista, joita ei edes tajua. 

Meidän isä on kätevä käsistään ja tekeekin meille usein kaikkia kalusteita ja kaikkea mitä olemme sattuneet tarvitsemaan. Ollaan parit jutut esitelty täällä blogissakin. Kaikki mitä hän on tehnyt on hienoja ja on kivaa kun voi itse suunnitella ja isi osaa sen toteuttaa. 

Pienempänä erityisesti ja edelleenkin isi on kuskannut meitä milloin minnekkin kun ollaan kyytiä tarvittu. Pienenä treeneihin ja pelireissuille ja nykyään aina juna asemalla vastassa kun tulemme kotiin käymään. On kivaa kun on aina joku vastassa.

Iskä on myös aina apuna kun tarvitaan. Ollaan muutettu melkoisen monta kertaa Mintun kanssa muutaman vuoden aikana ja kertaakaan ei ole tarvinnut miettiä kuka tulisi auttamaan muutossa. Koko perhe on usein ollut mukana muuttamassa vaikka itse ei olisi edes päässyt paikalla. Rovaniemellekkin on ajettu jokunen kerta ihan vaan muuton takia 10 tuntia. 

Siispä hyvää isänpäivää isi!







Ei kommentteja :

Lähetä kommentti