maanantai 6. huhtikuuta 2015

PÄÄSIÄINEN


Pääsiäinen meni aika lailla oikeesti vaan noita ennakkotehtäviä tehdessä. Onneks enää pari päivää ja sitte loppuu yhteishaku ja ennakkot pitää palauttaa. Torstaina ku oon vieny noi ennakot ja tehny yhteishaun ni ah meen ostaa jäätelöä, teen kunnonruokaa, koska nyt oon syöny vaa aika paljon puuroa, meen salille ja hemmottelen itteeni. 
Piti kuitenki päästä vähän myös tuulettumaa tehtävien välissä niin kävin tuolla kaapelin kirppiksellä. Ensin perjantaina porukat ja Ninni tuli tänne käymään, toi yhen kinderin jeee pääsiäinen pelastu, ja sitte mentii kirppikselle. Siellä oli tosiaan aika jäätävät jonot. Bloggaajista ei enää ollu tietoaka kun oltiin siellä vaikka se oli tunnin vaan ollut auki. Mutta oli muitakin kivoja myyjiä ja pari löytöä tein. Lauantaina kävin siellä vielä uudestaan ja menin niin että pääsin kohtuu nopeen sisään ja oli myyjilläkin vielä enemmän tavaraa. 

Tossa alapuolella kuvat vielä kuppikakusta. Ihan super hyvä ja helppo herkku. Ei ehkä mikään hirveen terveellinen mutta sen arvonen. Tekemiseen menee ehkä 3 minuuttia ja se tehään suoraan tohon mukiin mistä syödään. Ja paistetaan siis mikrossa niin super kätevää. 
Noita on kuulemma suolasiakin ohjeita niin pitää testaa sellastakin. Tossa kuvassa siis perus suklaa mukikakku. 





-Minttu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti