keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

HOME MADE

Keväällä iskee aina ihan järkyttävä sisustus innostus. Pinterestistä ja blogeista saa aina tosi paljon ideoita mitä haluaisi. Aina niitä ei kuitenkaan kaupoista löydy tai ne ei ihan sellasina sovi omaan kotiin. Tässä vähän teille inspiraatiota mitä voi tehdä itsekkin. Super taitava isi on tehnyt nää kaikki, kiitos isi meiän sisustuksesta. Ne on just sellasia mitä haluaa ja mikä sopii itelle. Se on myös kiva että on vähän erilaisia juttuja eikä aina niitä mitä joka toisella ikeasta on. 

Oma sisustus on aika vaalea mikä tekee pienestä kämpästä vähän isomman tuntusen. Nää kaikki sopiikin täydellisesti sisustukseen ja tuo vähän jotain persoonallisuutta. Itetehdyt jutut on myös vähän budjetti ystävällisempiä. 


Sisustustikkaat
Ihanin juttu ikinä on noi vaaleet vanhoista airoista tehdyt tikapuut. Muutenkin sisustuksessa vähän merihenkisiä yksityiskohtia niin noi sopii siihen täydellisesti.





Vaaterekki
Toinen meiän kämppään tosi hyvä lisä on vaaterekki. Itessään tässä kämpässä oli tosi vähän kaappitilaa. Jotain vaatteita on myös kiva laittaa esille ja ne on siitä helppo valita. Ensin tossa ei ollu tota välitasoa, mutta se siihen myöhemmin tehtiin ja on super hyvä kaikille laukuille. Etittiin eka vaaterekkiä kaikista mahollisista kaupoista mutta ei haluttu sellasta metallista perusrekkiä. Puiset taas maksaa aika paljon enemmän kaupoissa, joten tää on meille just hyvä.



Naulakko

Siihen kaappitilan puutteeseen meille tehtiin toinenkin pelastus. Toi naulakko on lapin reissulta löydetty joku vanha puu. Siinä oli pari tollasta vanhaa naulaa jotka jätettiin siihen. Se on ihana.


Sängynpääty

Uusin sisustusjuttu on sängynpääty. Mittatilauksena meille tehty, vaikka tulikin pieni mittavirhe. Sopii kuitenkin täydellisesti tohon ja on kiva kun sen voi kääntää kumminpäin vaan kun ei oo mitenkään seinässä kiinni. 




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti