sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

KIRPPISLÖYDÖT

Mangon villakangastakki 3 e siivouspäivä / valkoinen paita 5 e facebook-kirppis
Tässä ois mun parhaat kirppislöydöt. Rovaniemellä on kolme kirpputoria, jotka mä tiedän. Keskustassa on tuhattori, josta pidän todella paljon. Sieltä löytää usein oman tyylisiä vaatteita. Se on vähän pienempi kuin muut ja siksi siellä ei ole suurempia tavaroita niin paljon. Tuhattori ei tosin ole auki Sunnuntaisin, joka on mun mielestä paras päivä käydä kirpputoreilla, joten se on huono puoli. Toinen suosikkini on varastotien kirppis, jonne ei ole pitkä matka meiltä pyöräillä. Se on melko iso ja siellä on huonekalu puolikin. En tosin ole ikinä ostanut kirpputorilta mitään huonekaluja. Sen vieressä on toinen kirpputori Vintikki, joten niissä tulee usein käytyä kerralla.

Olen miettinyt, että mikä päivä kirpputorilla aina vaihtuu pöydät tai millon sinne tulee uudet myyjät. Olisi mukavaa mennä niille sillon kun on tullut uusia juttuja. Se kuitenkin luultavasti riippuu kirpputorista ja kaikki pöydät eivät välttämättä vaihdu samaan aikaan. Itse siis olen ottanut käydä kirpputoreilla sunnuntaisin jos käyn. Sillon niissä yleensä on paljon väkeä joten luultavasti se on muidenkin suosikki päivä.

Odotan jo kesää senkin takia, koska silloin aukeavat ulkokirpputorit. En oikeastaan ole käynyt sellaisissa muualla kuin Hietalahden kirpputorilla. Siivouspäivä oli viime kesän uusi huippu juttu ja se jatkuu tänäkin vuonna. Viime vuonna olimme Mintun kanssa kerran siellä myymässäkin ja siinä myydessä oli tosi mukavaa viettää päivä. Toivottavasti tänä kesänä siivouspäivä myyjiä tulisi enemmän myös muihin kaupunkeihin kuin Helsinkiin.
laukku 2 e kaapelihallin kirppis

juoksupöksyt 3 e lanttila lahti / peak performance-huppari 8 e varastotien kirppis rovaniemi

niken urheilu t-paita 2 e varastotien kirppis

-Ida

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti