perjantai 16. lokakuuta 2015

PIPOJA

Follow my blog with Bloglovin

Jotkin pitää kengistä ja jotkut laukuista ja voisi ostaa niitä aina kun löytää uuden kivan. Minä pidän pipoista. Voisin ostaa joka talvi vaikka kuinka monta uutta pipoa, vaikka tiedän etten tarvitsisi kuin korkeintaan yhden uuden joka talvi, enkä edes sitä. Onneksi en osta kaikkia kivoja pipoja, koska niitä olisi nyt ihan liikaa. Mieluummin panostan niihin kaikkein kivoimpiin.

Pipolla voi tehdä asusta ihan erinäköisen ja sillä voi pelastaa huonon hiuspäivän. Se myös lämmittää talvella. Näissä kuvissa on kolme ehkä suosikkipipoani. Kaikki melko erilaisia ja sopivat erilaisten asujen kanssa, mutta kaikki oman tyylisiäni. Uusin on Henri Lloydin pipo, jota olen jo pitkään katsellut ja miettinyt sen ostoa. Se on kuitenkin melko kallis pipoksi, mutta nyt kun ostin sen vihdoin niin siitä tuli ehdottomasti lempipiponi. Ainakin omalla kohdalla pipot on kestäneet monta vuotta ja tuokin on varmasti niin laadukas ja ajaton, että sitä tulee käytettyä monta vuotta.

Oli muuten aika huippu kuvauslokaatio kun taustalle saatiin tunturia ja järveä. Tälläisissä maisemissa kun pääsisi aina kuvaamaan niin tulisi varmasti hyviä kuvia ainakin taustan puolesta. Toisaalta oikeasti kivoja paikkoja löytyy ihan kotikulmiltakin kun katsoo sillä silmällä. Usein tulee kuitenkin kuljettua katse kengän kärjissä ja kaikki kaunis jää huomioimatta. Sitten vasta kun pääsee oikeasti näin upeisiin maisemiin tajuaa kuinka kaunista täällä on.












-Minttu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti