keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

TODAY IS A PERFECT DAY TO START BOOTCAMP

Liian usein käy niin että tammikuussa uuden vuoden lupauksena päättää aloittaa treenauksen mutta se jää pariin viikkoon. Nyt hyvän alun jatkoksi päätettiin osallistua bootcamppiin. Tammikuusta alkaen on tullut treenailtua ilman ihmeempiä tavoitteita ja mielessä vaan kesäkunto.Cosmopolitanin  Bootcampin innoittamana tehtiin 6 viikon tavoitteet.

Lenkillä 5 kertaa viikossa
3 kertaa viikossa lihaskunto

Peruskunto on päässyt aika rapa kuntoon ja lenkillä ei jaksa juosta kunnolla. Ollaan kyllä käyty lenkillä mutta ei säännöllisesti. Joten nyt tähän otetaan ryhtiliike. Oma pikku tavoite on jaksaa juosta koko lenkkireitti tän 6 viikon päätteeks.

Lihaskuntoa tulee muutenkin tehtyä kyllä aika paljon joten tää ei ehkä oo niin iso tavoite, mutta lenkkeilyn lisäks tää on hyvä määrä. Lihaskunnoksi lasketaan kuntosali, body pump tai kotona tehty kuntopiiri.

6 viikon päätteeks uskon että lenkkeily on myös paljon kivempaa koska jaksaa juosta edes sen verran että sitä voi kutsua juoksulenkiksi. Iso juttu ois kuitenkin peruskunnon paraneminen ja siihen toi lihaskunto on kanssa tärkee.

Kerrankin tavoitteena joku muu kun liian iso haave; sixpäkki kesäksi. Lisää motivaatiota kun tietää että tavoite on saavutettavissa. Tavoitteet on meiän yhteisiä ja se lisää yrittämistä kun tietää että toinenkin yrittää tosissaan.






Tähän mennessä; nää pari päivää siis kun bootcamp on ollu käynnissä; on sujunut hyvin. Lenkillä en vielä ehtinyt käydä kun en oo kotona ollut ja lenkkikengät jäi kaappiin. Mutta Kaks hyvää kuntosali kertaa jo käyty. Tästä se lähtee.

-Minttu ja Ida



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti