perjantai 20. maaliskuuta 2015

IHANIA VAATTEITA


Jos oisin mies ni ostaisin kyllä ehdottomasti tollaset kengät, villapaidan ja ois toi farkkupaitaki kiva. Pukeutuisin ehkä aika urheilullisesti vapaalla ,koska oikeesti sellaset harmaat normi collarit on niin kivan näköset ja mukavat, ja muuten tyylikkäästi. Varmaan Zarasta ostaisin vaatteita aika paljon. Niillä on hyvä miestenki osasto ja kivoja vähän erityylisiäkin vaatteita. Toisaalta jos tosiaan oisin mies niin en ehkä miettis niin paljon mitä laitan päälle. 
Naisille on paljon enemmän valikoimaa, miesten vaatteita löytyy aika harvasta liikkeestä kun naisten vaatteita on kaikissa. Joten ehkä on ihan kiva olla nainen ja saada asukriisejä ja todeta ettei oo mitään mitä laittaa päälle, kun kuitenkin viiden tunnin shoppailun jälkeen aina löytää jotain. 

Otettiin nää kuvat hietsussa joskus joulun jälkeen. On se vaan kiva olla ottamassa kuvia eikä niinkään ite olla niissä. Eikä se johdu vaan siitä että etten tykkäis olla kuvattana mutta haluun koko ajan nähä ne kuvat ja hallita kaikkea siinä kuvassa. Se on paljon helpompaa kameran takana kun edessä. Itestäkin on siis ihan kiva nähä kuvia, hyviä kuvia ainakin.  







-Minttu









Ei kommentteja :

Lähetä kommentti