keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

BOOT CAMP TREENI BIISILISTA




Musiikin kuuntelu treenin aikana lisää motivaatiota ja pystyy paremmin keskittymään salilla omaan treeniin kun on kuulokkeet korvissa ja voi uppoutua musiikkiin. Omaa musiikin kuuntelua iso osa on treenaamisen aikana. Tässä nyt siis sellassia kappaleita jotka saa yrittämään kovemmin, jaksamaan vähän enemmän ja ylittämään itsensä. Osa kappaleista on tuttuja ryhmäliikunta tunneilta koska ne vaan on niin energisiä ja hyviä treenin ajaksi kuunneltavaksi. Toivottavasti tästä on jotain iloa teille. Me löydetään aina uusia kivoja kappaleita muiden blogien soittolistoista ja toivottavasti joku näistä päätyy teiän soittolistalle. 

Kongos-come with me now

Pharrell Williams - Happy

Arash Feat. Sean Paul - She Makes Me Go

Tästä listasta vähän lisää motivaatiota cosmon booty camppiin. Eka viikko meni hyvin, 4 lenkkiä aamusin ja 3 kertaa salilla.
Tavoitteena siis oli joka viikko näiden kuuden viikon aikana käydä 5 kertaa lenkillä ja 3 kertaa salilla tai koti lihastreeni.
Oli kivaa treenata kun aurinko paisto ja oli lämmin. Loppua kohden jaksokin jo paremmin juosta ja tästä se kunto vaan nousee.
Booty camp on oikeesti kiva juttu. Näitä vaan pitäs olla ympäri vuoden, tai sitten pitää vaa ite nyt jatkaa tätä. Sellanen fiilis kyllä
ekan viikon jälkeen että ehdottomasti ei tää treenaus tahti tähän jää vaan kuuden viikon jälkeen jatketaan entistä kovempaa.




                       



                        

-Minttu ja Ida

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti