maanantai 4. toukokuuta 2015

KIVAA TÄÄ KEVÄÄN LOPPU



Loppukevät on super stressaavaa kun on koulutehtävien kanssa loppukiri. Vielä yks näyttö ihan kuun lopussa ja sitte valmistuminen toivottavasti. Tavallaan onneks nyt on kaikkea muutaki ettei koulua pysty miettimään koko ajan. Kesätyöt nimittäin alkoi ja siellä meniki jo kaks viikonloppua. Työt on kyllä niin ihania ei tarvi mistään stressata kuhan vaan menee sinne, hoitaa työt kunnialla ja tulee kotiin nukkumaan. Ootan siis innolla että koulu on ohi ja on vaan töitä. 

Vaan ei siinä kaikki nyt toukokuussa tulee pääsykoe kutsut jos niihin kutsu käy. Eli nekin mahollisesti sitte vielä tähän kevään loppuun. Mut pääsykokeet on vaan positiivisia ja oon super ilonen jos niihin pääsen. 

Vielä piti tossa ettii uus kämppäki kesäkuun alusta alkaen. hyvä uutinen on se, että se löytyi päivän etsinnän tuloksena ja vaikutti ihan sopivalta nyt tähän hetkeen ja tähän kesään kun ei vielä tiedä mitä kesän jälkeen tekee. Eli ei hätää että tarvis keksiä tekemistä kuun lopussa kun se muutto pitää kans varmaan hoitaa. 

Kuukauden päästä toivottavasti voin sanoa että kaikki on tehty, kaikki meni super hyvin, pääsin pääsykokeisiin ja ne meni hyvin. Sitä odottellessa ja töitä sen eteen tehdessä. 




-Minttu




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti