maanantai 13. heinäkuuta 2015

REPPUSELÄSSÄ



Me ollaan Mintun kanssa molemmat samalla linjalla siinä, että yksin ei ole niin kiva treenata. Välillä on toki kiva esim. lenkkeillä yksin kun voi mennä omaa vauhtia ja ajatella omia juttuja. Salille kuitenkin on meidän molempien mielestä paljon mukavampi mennä kahdestaan. Sillon tulee lähdettyä varmasti kun on jo sopinut ajan ja saa treenistä enemmän irti kun toinen on tsemppaamassa.

Toinen mikä tekee treenaamisesta innostavaa on se, että se ei ole aina niin vakavaa vaan voi temppuilla ja on oikeasti hauskaa. Lapsena tuli tehtyä kaikkia temppuja useasti. Oli kiva vaan testata ja pelleillä nurmikolla kun ei osannut pelätä ettei osaa tai että sattuu. Nyt vanhempana on tullut varovaisemmaksi ja harvoin sitä tulee tehtyä edes kuperkeikkaa.

Päätettiinkin Mintun kanssa lähteä testaamaan mihin kaikkeen vielä pystyy ja minkälaista treeniä saisi kahdestaan aikaan sillä lailla, että se on hauskaa. Reppuselässä rappusten meneminen oli esimerkiksi tosi rankkaa. Siinä on riskinsä jos menee liian äärirajoille. Testattiin myös kottikärryjä ja lentokonetta. Kaikki oli tosi kivoja juttuja tehdä, mutta tuntui myös jaloissa jne. Tällasta vois harrastaa jatkossakin ja keksiä lisää kaikkia kivoja temppuiluja.








-Ida & Minttu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti